Bedankt voor het downloaden

Toen de Europese Unie (EU) in 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) uitrolde, maakten veel bedrijven zich zorgen over de gevolgen hiervan voor hun bedrijfsvoering. Dit gold vooral voor degenen die wilden doorbreken op de Europese markt, met name de Duitstalige regio die bekend staat als DACH (D/Duitsland, A/Oostenrijk en CH/Zwitserland), waar de regelgeving streng is.
In de verkoopwereld moeten organisaties heroverwegen hoe ze aan de AVG kunnen voldoen en toch kwalitatieve leads kunnen genereren om concurrerend te blijven. Hoe kan uw verkoopteam dus aan de juiste contactgegevens komen en aan de top blijven?
De AVG kan voor een verkoper intimiderend overkomen, vooral in een nieuwe markt. Duitsland is echter de grootste economie van de EU, en aangezien Oostenrijk en Zwitserland ook aanzienlijke koopkracht met zich meebrengen, zijn ze zeker de moeite waard.
Gegevensverzameling: naleving van de AVG vanaf het begin
Compliant datasourcing is niet zo complex als je zou denken, maar je hebt nog steeds een solide strategie nodig. Natuurlijk kun je adressen kopen bij een lijstmakelaar, maar op de Duitstalige markt riskeer je hoge boetes.
De informatie die u verzamelt, moet afkomstig zijn van een openbare bron en u moet informatie kunnen verstrekken over waar u de gegevens vandaan heeft. Wat is hier de beste praktijk? Knip de middelste persoon eruit en verzamel je eigen gegevens.

Copyright © 2023 Content Lead, All Rights Reserved.