Slimmer werken met AI: je personeel een nieuwe productiviteitspartner bieden

Al jaren speelt AI een cruciale rol achter de schermen, als basis van online zoekopdrachten tot gepersonaliseerde aanbevelingen voor streaming. We stappen nu een transformatieve fase in waarin AI niet langer alleen een onzichtbare assistent is, maar een krachtige partner in het verbeteren van de productiviteit. 

Dit nieuwe eBook, Slimmer werken met AI, gaat dieper in op het potentieel van AI en de manier waarop je tools zoals Microsoft 365 Copilot kunt gebruiken om de creativiteit te ontketenen en de productiviteit van je personeel te ontgrendelen.
Download het eBook en:
  • Ontdek het onbenutte potentieel van taalmodellen en generatieve AI en verken innovatieve manieren om de mogelijkheden ervan te benutten.
  • Verkrijg waardevolle inzichten in hoe je veilig en verantwoord gebruik van AI kunt waarborgen, inclusief hoe je een ethisch en transparant AI-ecosysteem bouwt.
  • Ontdek hoe je de intelligente functies van Copilot optimaal kunt benutten en je medewerkers in staat stelt het potentieel van deze functies te benutten.

Download het eBook

Vertel ons wat meer over jezelf
* vereiste velden

Copyright © 2023 Content Lead, All Rights Reserved.